ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Θριαμβος της Εφη Θεοδωρου του Γ.Σ Πνδαρος Θηβας 1η στα 400 μ. Εμποδια στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Στιβου με 59.20 ''


Ο αγώνας των 400μ. εμποδίων των γυναικών ήταν από τους πιο ενδιαφέροντες με την κόντρα Θεοδώρου-Δαλάκα να είναι στο επίκεντρο. Τελικά η Εφη Θεοδώρου πήρε τη μεγάλη νίκη με υπερπροσπάθεια.
Αν και δεύτερη μέχρι τα τελευταία μέτρα της κούρσας των 400μ. με εμπόδια η Έφη Θεοδώρου κατάφερε να καλύψει τη διαφορά και να τερματίσει πρώτη πανελληνιονίκης γυναικών. Η αθλήτρια του Πίνδαρου Θηβών με επίδοση 59.20 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και επόμενος στόχος της είναι ένα νέο ατομικό ρεκόρ στο βαλκανικό πρωτάθλημα στη Ρουμανία. «Χαίρομαι πολύ γιατί μου βγήκε η κούρσα αν και περίμενα έναν καλύτερο χρόνο. Θέλω να αφιερώσω την νίκη μου στους προπονητές μου Γιώργο Οικονομίδη και Δήμητρα Μπόνια που με στηρίζουν στις προσπάθειες μου. Επόμενος στόχος μου είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα όπου θα επιδιώξω να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να πετύχω ένα νέο ατομικό ρεκόρ» δήλωσε στο Sportsfeed μετά την επιτυχία της.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply