ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Παραιτηθηκε το Διοικητικο Συμβουλιο του ΑΟ Θηβα την Παρασκευη 5 Ιουνιου Γενικη Συνελευση στο Συνεδριακο Κεντρο


Ο πρόεδρος Αθανάσιος Βυλλιώτης και το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστεί όσους βοήθησαν την ομάδα στην μεγάλη της προσπάθεια αυτήν την τριετία. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες προπονητές, γυμναστές, προπονητές τερματοφυλάκων, φυσιοθεραπευτές, ιατρούς, τεχνικούς διευθυντές και ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί μας. Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε τα ευχαριστήρια μας σε όσους απ’ αυτούς πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Ευχαριστούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο που βοήθησε την ομάδα με το υστέρημα του. ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματίες της πόλης που ενδιαφερθήκαν και συνέδραμαν με ότι αυτοί μπορούσαν.
Ευχαριστούμε και ορισμένους για το όψιμο ενδιαφέρων τους. Ευχαριστούμε και όσους διέδιδαν ότι τα χρήματα που δαπανήσαμε μας τα διέθεσε γνωστός μεγαλοπαράγοντας του βοιωτικού ποδοσφαίρου και εμείς κάναμε κακή διαχείριση με κακές επιλογές.

Ευχαριστούμε δε για την γόνιμη καλοπροαίρετη κριτική όσων ήθελαν να βοηθήσουν.
Μετά τα ως άνω δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από την διοίκηση της ομάδας και συγκαλούμε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Παρασκευή 5/6/2015 και ώρα 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, ώστε οι επόμενοι που να παραλάβουν μια ομάδα οργανωμένη με ΓΗΠΕΔΟ έτοιμο, με εξοφλημένες όλες τις υποχρεώσεις της, με αθλητικό εξοπλισμό, με κυρός και αξιοπιστία πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Βοιωτίας.


Με τιμή το απερχόμενο Δ.Σ του ΑΟ ΘΗΒΑ

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply