ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Aποχωρει απο το Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου Γ' Εθνικης ο ΑΟ Κυμης

Ανακοινωση ΑΟ Κυμης
“Ο Αθλητικός  Όμιλος Κύμης ενημερώνει τους φιλάθλους για την διακοπή της συμμετοχής της ομάδας ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για την συνέχεια του πρωταθλήματος 2014-2015, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και έλλειψης δυνατότητας κάλυψης των αναγκών της ομάδας. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ.
Με την έναρξη της φετινής περιόδου η διοίκηση όπως κάθε χρόνο ήρθε σε επαφή με φιλάθλους που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά. Δυστυχώς όμως λόγω της οικονομικής κρίσης δεν υπήρξε ανταπόκριση, ή τήρηση των όσων μερικοί εξ αυτών υποσχέθηκαν. Προτείναμε ακόμη σε κάποιους συντοπίτες μας που θεωρούμε ότι έχουν τις οικονομικές δυνάμεις, να αναλάβουν την ομάδα αλλά και εκεί αντιμετωπίσαμε άρνηση.
Πρόσφατα επίσης νοιώσαμε για τα καλά την απαξίωση της Ιστορικής ομάδας του τόπου μας από την νέα Δημοτική Αρχή, η οποία αντί να σταθεί αρωγός και να συνδράμει με τις δυνάμεις που διαθέτει στην ομάδα που εκπροσωπεί ποδοσφαιρικά τον Δήμο μας πανελλαδικά, δυστυχώς το μόνο που έκανε ήταν να θέτει εμπόδια στην προσπάθειά της. Αρκεί να αναφέρουμε ότι διέκοψε ακόμη και την παροχή λεωφορείου για τις μετακινήσεις του Α.Ο.Κ., επιβαρύνοντας την διοίκηση με επιπλέον έξοδα και ταλαιπωρία. Συνάμα η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί πλήρως για την επισκευή- συντήρηση του γηπέδου, αλλά και για τις εργασίες που επιβάλλεται άμεσα να πραγματοποιηθούν στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, προκειμένου να εξασφαλιστεί το συντομότερο η επιβαλλόμενη πλέον άδεια λειτουργίας του.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στον προχθεσινό εκτός έδρας αγώνα της ομάδος μας με τον Αστέρα Μαγούλας, μια ανεπαρκής, εχθρική και προκλητική διαιτησία (για την οποία εκδώσαμε την επομένη του αγώνα έντονη έγγραφη διαμαρτυρία) καταδίκασε σε ήττα την ομάδας μας, ενώ απέβαλε αναιτιολόγητα έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΑΟΚ.
Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, οποιαδήποτε προσπάθεια καθίσταται πλέον μάταια, καθώς είναι αδύνατον να συνεχίσει τις προσπάθειές του ένα σωματείο το οποίο δεν έχει βοήθεια ούτε από οικονομικούς παράγοντες του τόπου, ούτε από το Δήμο, ούτε νιώθει ότι αντιμετωπίζεται ισότιμα από τους θεσμούς του ποδοσφαίρου, ένας εκ των οποίων είναι η διαιτησία, αλλά απεναντίας αισθάνεται ότι αντιμετωπίζεται ως ο «φτωχός συγγενής».
Η διοίκηση και οι φίλαθλοι του ΑΟΚ σε μια 25ετή συνεχή προσπάθεια κατέθεσαν τις δυνάμεις τους, τον χρόνο τους, αλλά και την ψυχή τους, για την καλύτερη οργάνωση και την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, κάνοντας ταυτόχρονα την Κύμη περισσότερο γνωστή στο Πανελλήνιο. Η επιτυχής πορεία στην Γ’ Εθνική την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν μια σημαντική δικαίωση των προσπαθειών μας.
Ζητάμε την κατανόηση των λιγοστών έστω φιλάθλων που ήταν το τελευταίο διάστημα κοντά στην ομάδα, των παικτών οι οποίοι τον Δεκέμβρη μπορούν να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους σύμφωνα με τα ισχύοντα από εφέτος για τις μεταγραφές, του τεχνικού team και των φροντιστών της ομάδος, καθώς και του προπονητή κ. Βαγγέλη Ντόβολη τον οποίο ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για το ήθος του, τις προπονητικές του γνώσεις, την εργατικότητά του και γενικά για την σημαντικότατη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας.
Από την διοίκηση θα καταβληθεί στη συνέχεια κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα τμήματα του μπάσκετ, καθώς και οι ακαδημίες του ποδοσφαίρου. Τμήματα τα οποία επί σειρά ετών λειτουργούν προς όφελος της νεολαίας κι αυτό για εμάς αποτελεί τη μέγιστη συνεισφορά μας στον τόπο μας.
Με την ελπίδα ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα μπορέσει να επανέλθει ο ΑΟΚ στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, η διοίκηση ευχαριστεί όλους όσους διαχρονικά βοήθησαν τον ΑΟ Κύμης.
Ένας ποδοσφαιρικός κύκλος για τον ΑΟ Κύμης έκλεισε, η Ιστορία τον κατέγραψε, η προσπάθεια του ιστορικού μας σωματείου σίγουρα δεν πρόκειται να σταματήσει”.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply