ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Στο Νοσοκομειο Θηβας ο Προεδρος της Ενωσης Ασπρα Σπιτια Αντικυρα Γιαννης Νικολαου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣκηνές που αμαυρώνουν το Βοιωτικό ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκαν ειδικά μετά το τέλος του αγώνα Θήβας -Ένωσης όπου κτυπήθηκε σοβαρά ο πρόεδρος της ομάδας των Άσπρων Σπιτιών Γιάννης Νικολάου που μεταφέρθηκε και εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Θήβας. Και για να διευκρινήσουμε το επεισόδιο που έλαβε χώρα δεν έχει να κάνει ούτε με το γηπεδούχο σωματείο αλλά ούτε και με το φιλοξενούμενο.
Ο Γιάννης Νικολάου καθόταν αρχικά εντός αγωνιστικού χώρου με τον αντιπρόεδρο της Θήβας Θανάση Βυλλιώτη όταν δέχθηκε φραστική επίθεση από παράγοντες άλλης ομάδας (τα ανόματα είναι στη διάθεση του καθενός αφού έχουν γίνει σχετικές μηνύσεις και υπάρχει εν εξελίξει αυτόφωρος διαδικασία). Στο τέλος του αγώνα και ενώ οι παράγοντες των δυο ομάδων αποχωρούσαν από το γήπεδο ο Γιάννης Νικολάου χωρίς να το περιμένει δέχθηκε από τον ίδιο που στη διάρκεια του αγώνα τον «έβριζε» ένα μπουκάλι στο κεφάλι με συνέπεια να πέσει στο έδαφος λιπόθυμος και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία μεταφοράς του στο Νοσοκομείο της Θήβας όπου τον συνόδευσε και ο παράγοντας της Θήβας και δικηγόρος Κώστας Χαλβατζής.
Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και αυτοί ή αυτός που το έκανε θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά όχι μόνο από την διακιοσύνη ( έχει πάρει την δικαστική οδό η υπόθεση) αλλά και απ” όλο τον Βοιωτικό ποδοσφαιρικό χώρο. Τέτοια γεγονότα μας γυρίζουν στον μεσαίωνα και τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση μεταξύ μας κι εδώ θα πρέπει να επιληφθεί και η ΕΠΣΒ με οτι αυτό συνεπαγέται. Κι ας υπάρχουν και κυρώσεις σε ομάδα αν αυτό χρειαστεί. Δεν γίνεται διαφορετικά…
Μάλιστα οι παράγοντες της Θήβας προσπάθησαν από την αρχή να αποτρέψουν αυτή την κατάσταση ενώ στο τέλος οι ίδιοι αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας τα έβαλαν με τον συγκεκριμένο που πέταξε το μπουκάλι και σίγουρα οι μαρτυρίες τους θα παίξουν σημαντικό ρόλο.
Είπαμε οτι τα ονόματα είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε αφού είναι γνωστά στον ποδοσφαιρικό χώρο αλλά και τους είδαν όλοι στη Θήβα.
Τώρα ο πρόεδρος της Ένωσης μιλώντας στο steresports τόνισε χαρακτηριστικά: « Αυτός που το έκανε αυτό πρέπει να πάει μέσα στη φυλακή. Έχω κάνει μήνυση και θα κυνηγήσω την υπόθεση μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Θήβας για την αμέριστη συμπαράσταση που μου έδειξαν και ειδικά τον Θανάση Βυλλιώτη και Κώστα Χαλβατζή. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Και κάτι ακόμα. Να ξέρουν κάποιοι οτι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει όσο και να το θέλουν και να το επιζητούν. Τώρα θα αρχίσουν και οι αποκαλύψεις…«.
Από την πλευρά του ο Θανάσης Βυλλιώτης που ήταν παρών στο επεισόδιο είπε: «Καταδικάζω αυτά που έγιναν στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα και ότι εμείς θα είμαστε απέναντι τους! Ακόμη ότι η Θηβα είναι μεγάλη ομαδα και απέδειξε ότι έπαιξε για την ιστορία της!«
Να πούμε οτι ο Γιάννης Νικολάου μετέβη αργότερα και στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς αφού ένοιωθε ακόμα ενοχλήσεις στο κεφάλι από το κτύπημα.
Ο γενικός αρχηγός της Ένωσης Μάνος Σουργιαδάκης είπε σχετικα:
» Νοιώθω ντροπή και αηδία γι” αυτά που συμβαίνουν από τους γνωστους – άγνωστους πλέον στο Βοιωτικό ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους παράγοντες της Θήβας και για την φιλοξενία και για την συμπαράσταση. Η Ένωση να ξέρουν όλοι οτι «πολεμάει» πάντα μέσα στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου και αυτό θα κάνει συνέχεια γιατί κουβαλάμε μια αξιοπρεπή ιστορία«.
Εμεις να ευχηθούμε περαστικά αλλά και θέλουμε να πληρώσουν ακριβά οι ένοχοι και να αποπεμφθούν από το Βοιωτικό ποδόσφαιρο.
sterea sports

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply