ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - MINI BASKETBALL «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Α.Σ. ΑΡΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ !!!ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - MINI BASKETBALL «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013»


Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΗΒΑΣ
ΘΗΒΑ - 32200


Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι μικροί αθλητές των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. “ΆΡΗ” ΘΗΒΑΣ διοργανώνουν Τριήμερη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από 20 μέχρι 22/12/2013 στο δημοτικό κλειστό γήπεδο της Θήβας.

            Στόχος αυτής της γιορτινής συνεύρεσης είναι,  η ανάπτυξη του αθλήματος στη πόλη μας και βέβαια η δυνατότητα κάποιας αγωνιστικής συμμετοχής των μικρών αθλητών, καθώς δεν προβλέπεται επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα λόγω της μικρής ηλικίας τους.            Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 4 ομάδες κοριτσιών και ακόμη  4ομάδες αγοριών ηλικίας 10 έως 14 ετών, που θα σχηματισθούν απο τους προπονητές και οι συνθέσεις τους με τα ονόματα των παιδιών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

           

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα    Καλούνται όλοι οι Φίλαθλοι – Γονείς να ενισχύσουν με την παρουσία τους, τις προσπάθειες των παιδιών μας και να καμαρώσουν την εξέλιξή τους.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ --- ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 
ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΗΒΩΝ

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply