ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ '' ΖΟΥΓΚΛΑ '' ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ !!! ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Η ΘΗΒΑ διαμαρτύρεται διότι κατά την διάρκεια του Αγώνα Πρωταθλήματος της 7ης Αγωνιστικής της Α ΄Ε.Π.Σ.Βοιωτίας μεταξύ του Γηπεδούχου ΠΑΟ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ και του ΑΟ Η ΘΗΒΑ , στο Γήπεδο Κυριακίου πραγματοποιήθηκε Βάρβαρη Εισβολή 30 περίπου φιλάθλων της Γηπεδούχου Ομάδας οί οποίοι κυνηγούσαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του Γηπέδου τους Ποδοσφαιριστές του ΑΟ Η ΘΗΒΑ και βιαιοπράγησαν κατά αυτών γυρίζοντας το Ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω .
Στιγματίζει την αδιαφορία των Παραγόντων της Γηπεδούχου Ομάδας πού δεν φρόντισαν να προστατεύσουν τους Ποδοσφαιριστές του ΑΟ Η ΘΗΒΑ .
Δηλώνει ότι δεν έχει κανένα παράπονο από το Διαιτητικό τρίο του Αγώνα .
Παρά το άτυχο , ισόπαλο αποτέλεσμα του Αγώνα συγχαίρει τους Ποδοσφαιριστές του ΑΟ Η ΘΗΒΑ , οί οποίοι κυριάρχησαν μέσα στο Γήπεδο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν πάνω από πέντε κλασσικές ευκαιρίες για Γκολ , ενώ απώλεσαν και Πέναλτι .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Η ΘΗΒΑ δηλώνει την Εμπιστοσύνη του στον Προπονητή και τους Ποδοσφαιριστές της Ομάδας , ευχαριστεί τους Φιλάθλους πού ακολούθησαν την Ομάδα στον εκτός έδρας Αγώνα στο Γήπεδο Κυριακίου , και εκφράζει τον αποτροπιασμό του , από το '' Εκτός Τόπου και Χρόνου '' Ρεπορτάζ γνωστού Αθλητικού Ιστολογίου της Λιβαδειάς , πού αδικεί κατάφωρα και μειώνει με τα γραφόμενα του τις προσπάθειες των Ποδοσφαιριστών του ΑΟ Η ΘΗΒΑ ωραιοποιώντας καταστάσεις πού Αμαύρωσαν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο στην προσπάθεια του να κερδίσει την συμπάθεια των Παραγόντων της Γηπεδούχου Ομάδας . Ο ΑΟ Η ΘΗΒΑ πρεσβεύει Πολιτισμό μέσα από τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο και προσκαλεί τον Φίλαθλο Κόσμο του να στηρίξει Δυναμικά και πάντα σε Αθλητικά Πλαίσια τις προσπάθειες των Ποδοσφαιριστών του μέσα στα Γήπεδα , για να βγει Νικητής στο τέλος αυτού του << Πολέμου >> .

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΟ Η ΘΗΒΑ
                                                                                                      Πηγη.... Thiva Gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply