ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ Για τα Προκριματικα του Παγκοσμιου Κυπελλου την Παρασκευη 15 Νοεμβριου 21.45 μ.μ στο Γ. Καραισκακης


Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για τους φιλάθλους που θα πάνε την Παρασκευη
 στο γήπεδο Γεωργιος  Καραισκάκης για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής μας
 με αντίπαλο την Ρουμανία
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:
"Ενόψει του αγώνα μπαράζ της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη της Ρουμανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 την Παρασκευή 15 Νοεμβριου 2013

 και ώρα 21.45 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης"
 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει τα εξής:

1) Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

2) Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

3) Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.

4) Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19.00.

5) Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πανό/σημαίες με ρατσιστικό, ξενοφοβικό ή υβριστικό περιεχόμενο/σύμβολο.

6) Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α1.

7) Την ημέρα του αγώνα (15/11/2013) τα εναπομείναντα εισιτήρια που τιμώνται 15 ευρώ θα διατίθενται (μέχρι εξαντλήσεως) από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" από τις 10.00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα".


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply