ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ενωθηκαν με Αδελφικους Δεσμους ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ και ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΗΒΑΣ


Πραγματοποιήθηκε στό Δημοτικό Γήπεδο της Νέας Περάμου Εορταστικός Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας με σκοπό την Αδελφοποίηση των δύο Ιστορικών Προσφυγικών Συλλόγων των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Νέας Περάμου και των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών.
««
Ο αγώνας είχε πανηγυρικό χαρακτήρα διοργανώθηκε από τον Σύλλογο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Νέας Περάμου με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο τους κ. Ανδρέα Γραμματικό με την υποστήριξη της τοπικής Δημοτικής Αρχής Μεγαρέων καί Νέας Περάμου με επίσημους προσκεκλημένους τούς εκπροσώπους των τοπικών Φορέων αλλά και τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου και τον Αντιδήμαρχο Θηβαίων κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη πού αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο είναι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές τού Προσφυγικού Ιωνικού Αστέρα Θηβών τιμώντας με την συμμετοχή τους την όλη εκδήλωση .
Ακόμα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μεγαρέων καί Νέας Περάμου κ. Γιάννης Μαρινάκης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σάλτας Λευτέρης ο επικεφαλής της Ενωσης Πολιτών Μεγάρων κ. Γρηγόρης Σταμούλης η Αντιδήμαρχος κα Κατερίνα Ψαρουλάκη ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ. Μιχάλης Τζανόπουλος ο Ταξίαρχος (ε.α) κ. Κώστας Τσιούρας κ.α.
Μεταξύ των δύο Συλλόγων έχει αναπτυχθεί από το 2011μία Αδελφική σχέση αφού η φιλία τού προέδρου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Νέας Περάμου κ. Ανδρέα Γραμματικού με τον Γενικό Γραμματέα των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών κ. Δημήτρη Σοβατζή μετεξελίχθηκε στήν κοινή απόφαση των δύο Ιστορικών Συλλόγων γιά τήν επικείμενη αδελφοποίηση τους αφού οι κοινές Ρίζες από τίς Αλύτρωτες Πατρίδες η Κουλτούρα καί Παράδοση πού αντιπροσωπεύουν το επιτάσσουν
*Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Περάμου με 2-0. Τα τέρματα σημείωσαν οι Κώνστας και Γραμματικός. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Ιωνικού Αστέρα είχε δοκάρι με τον Φούκα.
Ο αγώνας είχε διάρκεια 60“ .
Διαιτήτευσαν οι Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους: Βάλλα-Βιντσέντζο. Ιατρός αγώνα ήταν ο κ. Κηπουρίδης.
ΠΑΛ.ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ(προπονητής Μπάμπης Αγγελάκης): ΜιχάλαροςΜπαμπάνης Μπαρκονίκος Τσαούσης Σουγιουλτζής Γρίβας Κώνστας ΒάγιαςΠετρόπουλος Κρυάδας Παρασκευάς.
Αγωνίστηκαν και οι: Σούρλας Βαλαβάνης Αλεξανδρίδης Γραμματικός Φωτίου Σταύρος.
ΠΑΛ.ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ(προπονητής Σωτήρης Σοιλέδης): Σοιλέδης Ραχούτης Δ.Σοβατζής Πανταζής Κατσιφής Ραχούτης Χρ. Πελώνης ΜπαλωμένοςΑριάνογλουΦούκας Κουτρουμάνος.
Αγωνίστηκαν και οι: Σοιλέδης Αν. Τσιώλης Λαζάρου ΧατζησταμάτηςΧατζηφωτίου Κέντζης Ντότσικας.
Στό ημίχρονο τού αγώνα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Αδελφοποίησης όπου τιμητικές απονομές και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις μεταξύ τών δύο Ιστορικών Προσφυγικών Συλλόγων δημιούργησαν υπέρμετρη συγκινητική ατμόσφαιρα αντάξια της Μεγάλης Ιστορίας τών δύο Προσφυγικών Συλλόγων πού μετά τόν ξεριζωμό τού 1922μετεγκαταστάθηκαν και επαναδραστηριοποιήθηκαν στην Μητροπολιτική Ελλάδα στη Νέα Πέραμο και στη Θήβα .
Οι Παλαίμαχοι του Ιωνικού Αστέρα τίμησαν τον Παλαίμαχο Διεθνή Ποδοσφαιριστή Πρωταθλητή Ευρώπης τού 2004Μιχάλη Καψή τον Πρόεδρο τών Παλαιμάχων τής Νέας Περάμου Ανδρέα Γραμματικό και τους ομολόγους τους.
Οι Παλαίμαχοι Νέας Περάμου τίμησαν τον Δημοσιογράφο της Βοιωτίας Δημήτρη Σοβατζή για την προσφορά του στην Δημοσιογραφία τον Πρόεδρο τών Παλαιμάχων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών Αριάνογλου Στέλιο και τους ομολόγους τους .
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε δείπνο στην Ταβέρνα »Ψηστήρι».
 
 
 
Ρεπορταζ   STEREA SPORT'S
 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply