ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ Ολα για την Νικη Προκριση η Εθνικη μας την Παρασκευη στις 21.45 στο Σταδιο Καραισκακη


Κατάμεστο αναμένεται να είναι το βράδυ της Παρασκευής (21:45) το γήπεδο «Καραϊσκάκη», καθώς σήμερα η ζήτηση εισιτηρίων για τον αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Περίπου 15.000 φίλαθλοι έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο για τον αγώνα της Εθνικής μας, για τα προκριματικά του Euro 2012.

Ωστόσο, η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

Την Πέμπτη οι φίλαθλοι θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήρια από το εκδοτήριο της θύρας 25 στο «Γ. Καραϊσκάκης», τα Γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, καθώς και από ο Εκδοτήριο στον σταθμό «Ειρήνη» στο ΟΑΚΑ (10:00-17:00).

Την ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια της θύρας 25 & 17 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), από τα Γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή (10:00-17:00) και από το Εκδοτήριο στον σταθμό «Ειρήνη» στο ΟΑΚΑ (10:00-14:00).

Όσοι φίλαθλοι προέβησαν σε κρατήσεις online, μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους την Πέμπτη και την Παρασκευή από το εκδοτήριο της θύρας 25 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», κατά τις ώρες λειτουργίας του για την πώληση απλών εισιτηρίων.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply